Wolven. Schitterende en machtige beesten. Altijd al eens in de huid van zo'n prachtig dier willen kruipen? Hier, op Wolf Life, kan dat.Let your journey begin..
 
IndexIndex  Laatste afbeeldingenLaatste afbeeldingen  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Vallei

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Heuvels

HeuvelsDe prachtige heuvels met een grasgroene deken zijn ook erg geliefd. Er is een overvloed aan voedsel en er zijn mooie schuilplaatsen te vinden. Het is hier een stuk warmer als in het hoge noorden en bovendien is er begroeiing.
00
Geen nieuwe berichten

Vlakte

VlakteEen uitgestrekte vlakte met prachtige bloemen. Aan de rand van deze vlakte ligt het duistere woud, waardoor de meeste hier wel uit de buurt blijven. De vlakte bied geen enkele bescherming, vooral niet aan de rand van het gebied van The Bloodclan..
00
Geen nieuwe berichten

Bossen

BossenTussen de heuvels en de meren ligt een groot loofbos, waardoor kleine riviertjes stromen. Grote kuddes herten en een hoop andere dieren trekken wekelijks door het gebied, wat het erg voedselrijk maakt en bovendien is het ook nog eens een fijn gebied om je thuis van te maken.
00
Geen nieuwe berichten

Watervallen en Meren.

Watervallen en Meren.Het rustgevende geluid van het kletterende water is al mijlenver te horen. Het is een prachtig gebied en ok erg vruchtbaar door het vele water. Vele dieren stoppen bij het meer waar de watervallen uitkomen om te drinken, een goed jachtgebied dus.
00
Vallei Empty
Actieve topics van vandaag
Top 20 berichtplaatsers van vandaag
Top 20 berichtplaatsers aller tijden
Verwijder de forumcookies

Nieuwe berichtenNieuwe berichtenGeen nieuwe berichtenGeen nieuwe berichten  Forum is geslotenForum is gesloten